Contactgegevens

Doknet electronica shop
Middenweg 36
1619 BM Andijk
The Netherlands

Tel +31 (0)228 597 529
E-mail info@doknet.nl

Doknet is een handelsnaam van Prompt electronica service.
KVK 52090744
BTW NL850296006B01
IBAN NL98RABO0313238936

AANVRAAG OF
BESTEL DIRECT:
+31 (0)228 597 529

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 13.00 tot 16.00 uur telefonisch
Zaterdag/zondag gesloten

Emota keurmerk
none

Over Doknet electronica shop

Wij leveren service manuals, service onderdelen, afstandbedieningen en accu's wereldwijd via de post. U besteld via het informatieformulier en ontvangt via e-mail de prijs met de levertijd. U beslist dan of u de opgevraagde product wilt bestellen. Door ons een e-mail toe te sturen met een bevestiging wordt uw order direct in behandeling genomen. De betaling kunt u na uw bevestiging regelen volgens de betalingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Doknet service manuals is meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van service manuals, documentatie's, afstandbedieningen en service onderdelen voor de consumenten electronica. Voormalig was het moeilijk om een service manual, of onderdelen voor de consumenten electronica te krijgen bij de leverancier's van audio, video, en televisie apparatuur. Nu kunt u eenvoudig telefonisch of bestellen via onze website.

Onze service

Mocht na de bestelling blijken dat u toch niet de juiste keuze gemaakt heeft, dan bieden wij u de juiste keuze garantie. Dit is uiterlijk 8 dagen bedenktijd en gratis ruilen!

U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft te ruilen of retourneren. Neem vooraf contact met ons op zodat wij u kunnen helpen. In overleg zal er besloten worden om het artikel retour te sturen. Hiervoor geldt dat deze in oorspronkelijke en onbeschadigde staat moeten zijn. Stuur het artikel binnen 8 werkdagen gefrankeerd  terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon.

Voor alle artikelen in ons assortiment gelden fabrieksgaranties. Dat betekent dat u recht heeft op de reguliere garantiebepalingen zoals de fabrikant van het artikel heeft bepaald. Deze garantiebepalingen zijn specifiek voor elk artikel en u vindt deze terug in de documentatie. Mocht u vragen hebben of wilt u aanspraak maken op de garantie, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van de betreffende fabrikant. Kunt u geen gegevens van de fabrikant vinden? Neem dan contact op met ons.

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en Buitenland. Wij bezorgen alle artikelen in uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket. Onze artikelen hebben echter variabele levertijden. De beschikbare artikelen verzenden we per direct.

Veelgestelde vragen

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zullen worden gebruikt door alle leden van de Stichting Webshop Keurmerk (verder genoemd Webshop Keurmerk) met uitzondering van financiële diensten als bedoeld in de Wet Financieel Toezicht en voor zover deze diensten onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten.

Download hier onze Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Alle gegevens die door Doknet worden verzameld, zullen vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet kenbaar worden gemaakt aan derden. De informatie die u aan Doknet geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

De site bevat links naar andere sites en sites van business partners die niet tot  Doknet behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van zulke sites.

Doknet zal naar aanleiding van een verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit de database verwijderen. Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring, de site van Doknet of uw ervaringen met de site, dan kunt u contact met opnemen met Doknet.

Veilig bestellen bij Doknet

Voor Doknet is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Onze website is voorzien van een certificaat (https) voor een veilig, beveiligde verbinding. Na uw bestelling zullen uw persoonlijke gegevens verwijderd worden van de website.

Klachten

Een klacht is meestal telefonisch op te lossen, neem contact met ons op. Mocht het onverhoopt zijn dat wij u klacht niet naar tevredenheid kunnen oplossen dan kunt u deze melden bij Stichting Webshop Keurmerk.

Contactgegevens

Middenweg 36
1619 BM Andijk
Tel: +31 (0)228 597 529
E-mail info@doknet.nl

Doknet is een handelsnaam van Prompt electronica service.
KVK 52090744
BTW NL 850296006B01

Nederland
NL98RABO0313238936BIC RABONL2U

Bij afhalen accepteren wij gepast contant, pin of creditcard.